top of page
 • Hoe reserveren - Hoe annuleren
  Reserveren: Op onze website kan u steeds de beschikbaarheid controleren. Wenst u te reserveren dan kan dit telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website. Als de accommodatie vrij is voor de gewenste periode, krijg je van ons een bevestiging per e-mail met de nodige info. Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen is de reservering definitief en ontvangt u de praktische informatie. Annuleren: Stuur steeds een mailtje naar: bnbalaise@gmail.com *Annuleren binnen de 48u na uw reservatie (met uitzondering van last-minute): gratis *Tot 2 maand voor afreis : 50 € administratiekosten *Tussen de 6 weken en 3 weken voor afreis: 50% voorschot ( indien opnieuw verhuurd enkel administratiekost van 50€) *Vanaf 3 weken voor afreis tot dag zelf: 100% (indien opnieuw verhuurd enkel administratiekost van 50€)
 • Borgsom
  De standaard borgsom €250€ worden binnen 14 dagen na vertrek gerestitueerd. Indien de accommodatie niet schoon of met beschadiging en/of vermissing aan bijvoorbeeld de inventaris wordt achtergelaten kan er een gedeelte van of de totale borgsom worden ingehouden.
 • Aanvullende voorwaarden voor het gebruik van elektriciteit.
  Vermelde huurtarieven zijn inclusief energiekosten tenzij meer dan 80kwh per nacht aan elektriciteit wordt verbruikt. De meerdere verbruikerkosten worden dan met de borgsom verrekend tegen 0,40€ per Kwh.
 • Schoonmaak
  Bij vertrek wordt de woning voor je schoongemaakt . De kosten voor de eindschoonmaak en sleutelbeheer bedragen 300€ en zijn verplicht. We verzoeken je de accommodatie netjes achter te laten d.w.z. geen afwas, geen levensmiddelen in de koelkast, geen volle prullenbakken en laat geen vuilniszakken en dergelijke staan. De vuilniszakken mogen in de blauwe container die voor de garage staat. * Inbreuken op afspraken waar eventueel een supplement voor kan gerekenend worden door de poetsdiest: - Niet legen van de vuilbakken - Vuile vaatwas laten staan - Niet legen van frigo of voorraadkast - Laten staan van vuilbakzakken - Gasbbq proper maken zoals u die hebt gevonden Wij wensen zowel voor u als voor onszelf deze kosten te vermijden gelieve dan ook deze regels te respecteren. Meer info zal u ontvangen bij check - in.
 • Huisdieren
  In principe laten wij geen honden toe in de woning maar beperkt kunnen wij een uitzondering maken. Daarom vragen wij u steeds toestemming te vragen. Liefst telefonisch 0476/542985. U kan dit aanvinken op uw aanvraagformulier en noteren in de opmerkingen. Krijgt u toestemming dan moet u rekening houden dat er een toeslag is van 5€ per nacht.
 • Check in vanaf 16u // Check out 11u
bottom of page